OTKAZANO!

U dva termina, 20. ožujka i 2. travnja 2020. CEPOR i Consultarium organiziraju poludnevnu radionicu na temu “Što s poduzećem nakon odlaska u mirovinu – prepustiti djeci, prodati ili nešto treće?“. Cilj radionice je pomoći vlasnicima malih i srednjih poduzeća i obrta u planiranju budućnosti poduzeća nakon njihovog umirovljenja. Tijekom radionice govorit će se o mogućim rješenjima prijenosa poslovanja, te kako odabrati najbolje rješenje – za vlasnika, obitelj, poduzeće i zaposlenike.

Sudjelovanje na radionici se naplaćuje 500 kn + PDV, avansno do početka radionice.

Navedeni iznos molimo uplatite na žiro račun CEPOR-a, IBAN: HR4323600001101220808 (Zagrebačka banka d.d.)

Radionica 20.03.2020., od 15-19 sati – poveznica na PRIJAVNICU
Radionica 2.04.2020., od 15-19 sati – poveznica na PRIJAVNICU

Radionice se održavaju u Zagrebu, na adresi: Trg J.F. Kennedy-a 7 (zgrada Ekonomskog instituta Zagreb).
Više informacija: jpervan@cepor.hr

Napomena: broj sudionika radionice je ograničen, kako bi se omogućila interakcija i dijeljenje iskustava sudionika radionice. Raspoloživa mjesta za sudjelovanje na radionici će se popunjavati prema redoslijedu dostavljenih prijava/uplata.

Predavači:

Dr.sc. Mirela Alpeza, direktorica je CEPORa – Centra za politiku razvoja malih i srednjih poduzeća i poduzetništva, koji od 2009. godine aktivno prati i aktualizira problematiku obiteljskih poduzeća i prijenosa poslovanja u Hrvatskoj. Na Ekonomskom fakultetu u Osijeku nositeljica je kolegija „Obiteljsko poduzetništvo“ i „Transfer poslovanja u malim i srednjim poduzećima“, te ko-autorica minivodiča za poduzetnike pod nazivom „Prijenos poslovanja“. Zajedno s timom iz CEPORa  pokrenula je niz inicijativa čiji je cilj pružanje podrške u razvoju obiteljskih poduzeća, s posebnim naglaskom na izazove prijenosa poslovanja: Centar za obiteljska poduzeća i prijenos poslovanja (CEPRA), istraživanje Business Transfer Barometar – Hrvatska, Tjedan & Forum obiteljskih poduzeća i prijenosa poslovanja, Klub kupaca malih i srednjih poduzeća i dr.

Nikola Oršanić je konzultant s više od 15 godina poduzetničkog iskustva u više projekata. Prodajom vlasničkih udjela u tri pravna subjekta stječe početno razumijevanje i iskustvo u prijenosu poslovanja. Dodatnim edukacijama u Hrvatskoj i inozemstvu u području poslovnog posredovanja odlučuje iskoristiti svoje dugogodišnje iskustvo te usmjeriti se na podršku mikro i malim tvrtkama u pripremi za prijenos vlasništva, procjenu vrijednosti te vođenje kompletne transakcije, a zainteresiranim kupcima nudi podršku kod pronalaženja željenog poslovnog subjekta kao način ulaska u poduzetništvo ili investiciju.