U organizaciji CEPOR-a u srijedu, 16. prosinca 2015. održat će se prezentacija rezultata istraživanja Business Transfer Barometar Hrvatska 2015. Istraživanje je proveo CEPOR, a partneri na projektu bili su Ministarstvo poduzetništva i obrta, Privredna banka Zagreb d.d., Hrvatska udruga poslodavaca i Deloitte Hrvatska d.o.o.

O rezultatima istraživanja razgovarat će, osim predstavnika CEPOR-a i partnera, članovi Liderovog Kluba obiteljskih tvrtki.

Ciljevi Business Transfer Barometar istraživanja u Hrvatskoj bili su utvrditi: broj poduzeća u Hrvatskoj koja, s obzirom na godine starosti većinskog vlasnika i njihov stav prema business transferu predstavljaju rizičnu skupinu, način na koji planiraju provesti business transfer /prijenos poslovanja, te potrebu za podrškom u tom procesu. S obzirom na osviještenost o složenosti procesa prijenosa poslovanja identificirano je da više od 5.300 poduzeća u Hrvatskoj s oko 57.000 zaposlenih predstavljaju rizičnu skupinu, čiji vlasnici potcjenjuju složenost i dugotrajnost business transfer procesa.

Prezentacija će se održati u prostorima Hrvatske udruge poslodavaca, Radnička cesta 52/I, Zagreb u srijedu, 16. prosinca 2015. s početkom u 9.30 sati. Sudjelovanje se ne naplaćuje.

Zainteresirane molimo da svoj dolazak na prezentaciju potvrde najkasnije do 11. prosinca 2015. na deterovic@cepor.hr.