Na mnogim sveučilištima u inozemstvu poduzetništvo je prepoznato kao horizontalna tema, važna za studente svih studijskih programa, ne isključivo one iz područja poslovne ekonomije. Studentima, bez obzira radi li se o studiju medicine, poljoprivrede, prava, informatike, ili nekog drugog područja, nude se teme vezane uz poduzetništvo, razvoj poduzetničkih vještina,  pokretanje biznisa. Kod nas su takva razmišljanja još uvijek u začetku, stoga cijenimo inicijativu dr.sc. Ružice Šimić Banović, izvanredne profesorice s Pravnog fakulteta u Zagrebu koja je, kroz razgovor sa svojim aktualnim i bivšim studentima koji se već snalaze na tržištu rada, prepoznala nedostatak vještina koje se nedostatno (ili uopće ne) razvijaju kroz formalno obrazovanje, niti kasnije na radnom mjestu, a najčešće se opisuju kao poduzetničke.

Zahvaljujući pokroviteljstvu Veleposlanstva SAD-a u Zagrebu CEPOR organizira online radionice Ide Abbott – američke konzultantice za razvoj karijere u odvjetništvu namijenjene studentima i pravnicima na početku i u zreloj fazi razvoja karijere.

Strategic Career Planning – Your Key to Success, 30.03.2021. od 18-20 sati PRIJAVNICA

Mentoring Matters – The Impact, Mechanics and Benefits of Being a Mentor, 13.04.2021. od 18-20 sati PRIJAVNICA 

POZIV I PROGRAM ONLINE RADIONICA IDE ABBOTT

Online radionice provode se u sklopu projekta “Promoting Entrepreneurial Life Cycle Principles among Law Practicioners – Lessons Learnedfrom the U.S. Practice“, čija je voditeljica izv.prof.dr.sc. Ružica Šimić Banović, US alumna.

Kotizacija za sudjelovanje na online radionicama se ne naplaćuje zahvaljujući pokroviteljstvu Veleposlanstva SAD-a u Zagrebu. Radionice se izvode na engleskom jeziku, bez prijevoda.

Radionice će se održati putem ZOOM platforme, a sudionici će dan prije održavanja radionice primiti e-mail s poveznicom za priključenje radionicama.
Za sva dodatna pitanja ili poteškoće s prijavom obratite se na deterovic@cepor.hr

1 2 3 4