Prošle godine CEPOR je pokrenuo Klub poduzetnika seniora – SENTOR (www.sentor.com.hr) koji okuplja iskusne, mahom umirovljene poduzetnike koji su spremni pro bono djelovati kao mentori i pomoći drugim poduzetnicima.

Nekoliko je sličnih udruženja u EU, a najveći uzor pronalazimo u nizozemskom udruženju SOUNDBOARD koje djeluje već 40 godina, ima 300 članova – umirovljenih poduzetnika koji godišnje pružaju podršku za više od 2.000 poduzetnika.

Frank van Santen i Rob Gringhuis koji vode SOUNDBOARD sudjelovat će na okruglom stolu “ISKUSNI PODUZETNICI KAO MENTORI – PRIMJER DOBRE PRAKSE IZ NIZOZEMSKE” koji CEPOR organizira 19.10. u 10 sati online i uživo u Zagrebu u partnerstvu s Hrvatskom udrugom poslodavaca uz podršku Veleposlanstva Kraljevine Nizozemske u Zagrebu, Akademije za poduzetništvo Europskog fonda za jugoistočnu Europu i Erste&Steiermärkische Bank d.d.
Na panel diskusiji na temu iskustava uključenih u mentorski program u Hrvatskoj sudjelovat će Snježana Mamuzić Krpan iz Erste&Steiermärkische Bank d.d., Sunčica Oberman Peterka s Ekonomskof fakulteta u Osijeku, te poduzetnici Blazenka Urbanke, Edita Tomašić, Pero Vidović i Ferdo Kraljević.

Pridružite nam se! Više informacija i prijave:

https://sentor.com.hr/okrugli-stol/