Klub poduzetnika seniora SENTOR, čiji je CEPOR suosnivač, i Hrvatska udruga poslodavaca
organiziraju konferenciju čiji sadržaj je inspiriran izazovima s kojima se suočavaju poduzetnici koji su u proteklih godinu dana zatražili podršku mentora u sklopu mentorskog programa koji provode SENTOR i HUP.

Konferencija pod nazivom ISKUSTVO NIKADA NE ZASTARIJEVA održat će se 26.10., a cilj je okupiti dosadašnje i buduće sudionike mentorskog programa, te druge poduzetnike koje zanimaju teme o kojima će biti govora:

Ratko Rudić: Iskustvo pobjednika
Manuela Šola: Izgradnja brenda poduzetnika ili kompanije – što je važnije?
Miodrag Šajatović u panelu s Editom Tomašić, Porinom Dedićem, Ines Poljak Aritonović i Marijom Opačak na temu:  Svaki početak (ni)je težak
Ante Mandić: Kada i zašto prodati tvrtku
Boris Popović i Boris Vukić: Umiru li kompanije i zašto.

Partneri konferencije su: Veleposlanstvo Kraljevine Nizozemske u Zagrebu, LIDER MEDIA, MAZARS Cinotti Consulting, HSM, Erste Banka, Alpha Capitalis i Cepor.

SENTOR i partneri kroz ovaj projekt promoviraju pozitivne aspekte poduzetničke osobnosti nedovoljno prepoznate u društvu: odgovornost prema zajednici, stručnost, znanje, bogata mreža kontakata, kapacitet za rješavanje problema, briga za druge ljude, kolegijalnost, poštenje, poštovanje, integritet, empatija. Program i link za prijavu.