CEPOR u suradnji s Međunarodnim centrom za poduzetničke studije Ekonomskog fakulteta u Osijeku i Hrvatskom udrugom poslodavaca i ove godine, u nešto drugačijim okolnostima, organizira on-line FORUM OBITELJSKIH PODUZEĆA, u utorak, 1.12.2020.

Kriza se nije jednako odrazila na sve djelatnosti i na sve vrste poduzeća. Bolje startne pozicije imala su poduzeća koja su i prije krize razvila kvalitetan „imunološki sustav“ otporan na različite vrste vanjskih utjecaja. Kako su na krizu reagirala obiteljska poduzeća, među kojima su mnoga u tijeku tranzicije upravljanja i vlasništva? Je li već počelo preslagivanje tržišta ili tek slijedi? Ovogodišnji Forum nudi iskustva i predviđanja budućeg razvoja događaja iskusnih poduzetnika i konzultanata: Boris Popović – Alarm automatika, Ante Mandić – Insig2, Andrej Grubišić – Grubišić & Partneri, Andrija Garofulić – Mazars savjetovanje, Boris Vukić – Adizes SEE, Edin Leho – FinInfo.

U drugom dijelu Foruma održat će se okrugli stol na temu Kluba poduzetnika seniora – SENTOR i programa mentorstva koji provode iskusni poduzetnici. O svojim iskustvima sudjelovanja u ovom programu govorit će poduzetnici: Blaženka Urbanke – HSM Informatika, Pero Vidović – Ambijenti i Ines Poljak Aritonović – Konture.

Uz CEPOR, ICES i HUP – organizaciji Foruma i okruglog stola pridružili su se Akademija za poduzetništvo Europskog fonda za jugoistočnu Europu, Erste bank, Hrvatska banka za obnovu i razvitak, Grad Zagreb, Veleposlanstvo Kraljevine Nizozemske u Zagrebu i tvrtke Fininfo i Tokić. Medijski pokrovitelj je Lider.

Zahvaljujući podršci partnera, sudjelovanje na Forumu se ne naplaćuje.

Sve informacije, program i prijava dostupni su na:  https://forum.biznis-transfer.com/

Screenshot 2020-11-09 at 21.37.05