U Čakovcu, u utorak, 20. veljače 2018. godine, od 10 – 14 sati, održat će se Forum obiteljskih poduzeća i prijenosa poslovanja. Forum organiziraju CEPOR i REDEA – Regionalna razvojna agencija Međimurje.

Cilj Foruma je doprinijeti promociji značaja obiteljskih poduzeća te pružiti korisne informacije vlasnicima poduzeća o pitanju prijenosa poslovanja nakon odlaska u mirovinu. Na Forumu će biti govora o tome zašto je prijenos poslovanja kritična faza u životnom ciklusu poduzeća, kako odabrati najbolje rješenje i kada započeti proces.

Svoja iskustva i razmišljanja na teme Foruma iznijet će poduzetnici: mr.sc. Sandra Trbović Senčar, direktorica poduzeća i predstavnica 2. generacije u obiteljskom poduzeću Senko d.o.o., Đurđica Zagorec, osnivačica poduzeća Biovitalis d.o.o. i Pero Vidović, osnivač i direktor poduzeća Ambijenti d.o.o.

Program Foruma možete preuzeti OVDJE.

Prijave za Forum moguće je napraviti OVDJE ili na e-mail: deterovic@cepor.hr

Mjesto održavanja Foruma: Tehnološko-inovacijski centar Međimurje, Bana Josipa Jelačića 22a, Čakovec.

Sudjelovanje na Forumu se ne naplaćuje zahvaljujući financijskoj podršci European Fund for Southeast Europe – Development Facility i pokroviteljstvu Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta.

MINGO - 2